FAQs

Hvordan kan jeg kontakte SerenaFjord?

Du kan sende os en e-mail på info@serenafjord, hvor vores kundeserviceteam vil være glade for at hjælpe dig med, hvad end du har brug for.

Sender I til hele verden?

Ja.

Hvor sender I fra?

Vi sender fra Hongkong.

Kan jeg ændre eller annullere min ordre?

Da vi sigter mod at behandle ordrer så hurtigt som muligt, skal du anmode om eventuelle ændringer/annulleringer inden for 12 timer efter bestilling. Alle anmodninger efter denne tid vil blive afvist. Din ordre kan returneres for en fuld refusion, efter at den er modtaget.

Hvilke betalingsmetoder accepterer I?

Vi accepterer alle større kreditkort (VISA, Mastercard, AMEX) og PayPal-betalinger.

Hvornår vil min ordre blive behandlet?

Alle ordrer håndteres og sendes fra vores lager. Vær venlig at tillade ekstra tid til behandling af din ordre i ferieperioder og i udsalgssæsonen. Vi behandler ordrer fra mandag til fredag. Ordrer vil blive behandlet inden for 1-3 hverdage fra bestillingsdatoen og sendt den næste dag efter behandlingsdagen. Bemærk venligst, at vi ikke sender ordrer i weekenderne.

Hvor lang tid vil det tage at modtage min ordre?

På grund af stor efterspørgsel kan det tage mellem 2-4 uger for ordrer at ankomme.

Hvad nu hvis jeg ikke modtager min ordre?

Hvis du ikke modtager din ordre inden for 30 dage efter afsendelse, er du berettiget til fuld refusion.

Vil der blive pålagt told og skatter?

Priserne på vores side er skattefri i danske kroner.
Eftersom vi sender fra Hongkong vil importafgifter, told og relaterede toldgebyrer muligvis pålægges, når din ordre når sin endelige destination, og det bestemmes af dit lokale toldkontor. Betaling af disse afgifter og skatter er dit ansvar og vil ikke blive dækket af os. Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser forårsaget af toldafdelingen i dit land. For yderligere detaljer om afgifter, bedes du kontakte dit lokale toldkontor.